Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 18 de febrer del 2016

UN ANY MÉS LA FIRA MUNDIAL DELS MÒBILS

Cada any el mes de febrer es ve repetint a Barcelona aquesta fira mundial, un negoci que proporciona milions d'euros i a la vegada moltes morts innocents.

No repetiré el tema, en l'etiqueta Injustícies amb data 28 de febrer del 2012  en faig una petita explicació, us recomano que ho busqueu, i com veieu van passant els anys i tot continua igual.
 
Cada vegada que sento parlar per la TV d'aquest esdeveniment, sento la necessitat de recordar-ho.
 
És una més de tantes injustícies que pateixen els més febles i pobres del món, i en benefici de grans multinacionals  per l'ús desmesurat de la humanitat.
 
UNA IMPOTÈNCIA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada