Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 19 d’abril del 2015

RETALLS DE PENSAMENTS extrets de power poins MOLT BONICS

  • Si estàs deprimit vius en el passat.   Si estàs ansiós vius en el futur  i si estàs en pau vius en el present.
  • Res passa per casualitat, tot té un perquè. Potser el teu cervell no ho sap, però el teu cor sempre ho sap, confia en ell i estigues segur que sortirà bé. La oportunitat mai arriba, la oportunitat està aquí i ara.
  • Cada cosa que fas és una llavor que tard o d'hora donarà fruit, de vegades no es tracta d'entendre, es tracta de sentir.
  • Fes respiracions, la respiració té el poder de canviar el teu estat d'ànim, en situacions de d'estrès, de tristesa... controla les respiracions.
  • Quan el cel vol salvar un home, li envia amor. L'amor sempre suma, mai resta. El gran amor i les coses grans necessiten de grans esforços.
  • Cada persona lluita pels seus problemes. Sigues amable amb ells, segurament no els hi resoldràs, però amb la teva bondat, pot ser el miracle que esperava.
  • Desperta comença de nou, cada dia tens una nova oportunitat, pensa que quelcom meravellós està a punt de passar. 
  • Al cim no s'hi arriba superant als demès, sinó superant-se un mateix.
  • La felicitat la tens dins teu, para de buscar-la i comença a viure.
  • El temps és massa ràpid pels que temen.  Massa lent pels que esperen.Massa llarg pels que pateixen.    Massa curt pels que gaudeixen.  Però... pels que estimen el temps és eternitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada