Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 4 de juliol del 2015

ENTREVISTA A JOSEP GUARDIOLA

Avui he escoltat el Pep a Catalunya Radio. Crec que era el recull d'una entrevista que li van fer la nit de Sant Joan en una festa a Manresa, no ho he sentit començar, el que si m'ha interessat és el tema, vegem-ne un resum:
 
SENTIR-SE ESTIMAT. Com n'és d'important sentir-se estimat, en qualsevol moment de la vida. D'infant, de jove, del lloc de treball, de la parella, de la gent gran...
 
L'auto estima de les persones depèn molt de com ens sentim d'estimats. Ell és l'entrenador, però el resultat dels partits no són només tècniques. Els partits no es guanyen només gràcies a l'entrenador, sinó gràcies a l'estat físic i anímic dels seus jugadors.
 
Igual ho podem comparar en tots els moments de la vida, a tots ens agrada sentir-nos escoltats, animats, valorats... El rendiment por ser espectacular després d'unes paraules amables, encoratjadores, d'una abraçada...
 
Llavors, som nosaltres mateixos qui després de l'éxit personal (en el que sigui), ens sentim agraïts i valorem la vida, som capaços de dir en veu alta "GRÀCIES".
 
Cal ser recte, exigent, però fer que la gent se senti ESTIMADA.
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada