Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 2 d’agost del 2013

QUI ENGANYA A QUI?

Amb aquest mateix titular vaig escriure el passat 9 de setembre del 2012, un altre tema, diferent, el podeu rellegir. (etiqueta solidaritat). Avui 2 d'agost del 2013 i després del lamentable debat d'ahir entorn al que havia de ser el cas "BARCENAS", torno a repetir: "QUI ENGANYA A QUI?.
 
Sóc molt ingènua, en sentir al RAJOI vaig pensar: potser sigui veritat que aquest tresorer s'ho ha inventat tot, però tot seguit, al sentir a la resta de parlamentaris (i que per casualitat, tots tenien forces coses en comú, cosa que poques vegades passa), et preguntes: QUI ENGANYA A QUI?.
 
El President va deixar molt clar que no dimitiria ni convocaria noves elecccions. Molt bé, crec que no era el cas, el que feien falta eres explicacions, respostes. Perquè en cas de dimitir (noves monumentals despeses i mentides) no serviria per solucionar res. Quin partit està NET I CAPAÇ de tirar endavant?.
 
Em fa por que el dia que això passi, serà molta la gent que no anirà a votar i serà lamentable, perquè algú ha de dirigir el país, però tots ens preguntem "A QUI HEM DE CREURE?". Si aconseguíssim llistes obertes, la gent SANA, INTEL·LIGENT i que NO PERTANYI A CAP PARTIT, voldrà agafar el timó d'aquest vaixell?.
 
No vull ser pessimista, però ho tenim força complicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada