Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 18 de febrer del 2014

VERGONYA - DOL... PER ELS 15 IMMIGRANTS MORTS

Sento una gran pena per aquests nois africans i sento una gran vergonya per com han anat les coses. Tots els canals de TV estan buscant culpables, tothom parla del problema de la immigració, de si és un problema polític, dels desaprensius que els fan donar els seus pocs estalvis amb la promesa d'arribar al país de les meravelles per una vida millor, quan aquí cada dia hi ha més paro.

El problema ens sobrepassa a tots, cada dia hi ha menys humanitat, ells són persones igual que nosaltres, tots faríem lo impossible per sobreviure. Alguns d'ells entrevistats diu: Encara que no tinguem res, al menys prop nostre hi ha una font d'aigua potable, a casa nostre hem de caminar i caminar per trobar-ne.
 
Els problemes vénen de lluny, Àfrica plora, entre tots l'hem empobrit. No repetiré el que ja he escrit, us recomano buscar els següents temes en l'etiqueta INJUSTÍCIES:
 
Febrer del 2012 -  Una carta que encara espera resposta.
Febrer del 2012  EL COLTAN, tema molt d'avui, és l'or del segle XXI.
Maig del 2013 -  Dos temes d'Àfrica molt complerts.
juliol del 2013 -  Lampedusa Sicília, visita del Papa Francesc.
 
 
Aquests partits xenòfacs, la gent racista, haurien de conèixer el perquè passa tot això, ells no marxarien de la seva terra, però la necessitat els obliga, us recomano que llegiu cada tema.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada