Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 22 de febrer del 2014

NO N'HI HA PROU AMB DIR T'ESTIMO

Per saber si estimem de veritat hauríem de preguntar a l'altre si se sent estimat. El temps és la millor expressió de l'amor.
 
Un senyor amb problemes familiars va anar al psicòleg, aquest li pregunta: vostè se sent bé amb la seva esposa? s'ha preguntat alguna vegada, ella se sent bé amb vostè?
 
El temps és un regal molt preuat, perquè és limitat, podem produir més diners, però no més temps. Quan el dediquem a una persona, li estem lliurant una porció de la nostra vida, que mai podrem recuperar.
 
Molta gent diu: No puc entendre al meu marit, o la meva esposa, o els fills... els dono tot el que necessiten, què volen més?
 
Et volen a tu, la teva atenció, la teva presència, els teus ulls... el teu temps.
 
El millor regal no és una joia, unes flors, uns dolços... És brindar la teva comunicació, concentrar-te en l'altre. Potser et representi un sacrifici, però un sacrifici és l'essència de l'amor.
 
Estimar és lliurar-se a l'altre, deixar de banda per una estona les teves comoditats, els teus objectius personals, diners, energia i dedicar-els un temps.
 
ÉS EL MILLOR REGAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada