Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 10 de juny de 2014

UN NOU REGAL DE BON MATÍ

Aquest matí he obert el correu i m'he trobat un power molt tendre i bonic, amb moltes imatges, però, com en d'altres ocasions, "no el sé passar al meu bloc", us en faré només tres de les moltes reflexions:
  • Fotografia d'una mare embarassada, PARAULES: El cos humà només pot suportar fins un 45% de dolor, però en el moment del part, el sofriment pot arribar fins el 57%, semblant a 20 ossos que es trenquen a la vegada. REFLEXIONS: Estima a la teva mare, com la persona més bonica de la terra, en el moment de néixer ja va començar a patir per tu, però el dolor es va convertir en AMOR.        
 
  • 1ª Fotografia una mare rentant els peus del seu fill, 2ª Fotografia, un fill rentant els peus de la seva mare: REFLEXIONS: Ho faràs tu quan arrivi l'hora?
 
  • 1ª fotografia un nen i una nena jugant amb uns globus, 2ª fotografia la parelleta s'enamoren i s'abracen, 3ª fotografia, agafats de la mà passejant  quan envelleixen, 4ª fotografia,  un dels dos assegut davant una tomba, fent companyia a l'ésser estimat.
Quines imatges més tendres, pensem-hi. US DESITJO UN BON DIA.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada