Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 4 de juny del 2014

UN REGAL DE BON MATÍ    TOTS SOM UNA FAMÍLIA

Aquest vespre tindré entre d'altres, un motiu "positiu" per fer balanç del dia d'avui.

En moltes entrevistes al parlar de TV diuen que serveix per entretenir, molts en parlen negativament. Jo no sé perquè, però sovint tinc la sort de trobar programes interessants. Llavors, em permeto fer-ne un esbós en el meu bloc i recomanar buscar-los per Internet.
 
Aquest és el regal d'avui dia 4 de juny en l'entrevista dels matins de TV3 al pare DESMOND TUTU, Africà, premi Nobel de la Pau i que ha vingut a Catalunya a recollir un guardó Internacional. De la mà de la presentadora Lídia Heredia, ha fet que aquest "BON HOME" ens adrecés un munt de parauless meravelloses, que de veritat us recomano les escolteu.
 
La Lídia li ha preguntat: Déu no se'n surt dels humans veritat? Ell ha respost: Déu no té ulls, ni mans, ni orelles, només té les nostres, el que feu als altres, m'ho feu a mi.
 
Ens ha recordat NELSON MANDELA, que va ser un regal per a la humanitat, un exemple de perdó al sortir de la presó, només va demanar PAU, cap rancúnia. També ens ha parlat de MAHATMA GANDHI en paraules com: al món hi ha suficient per a tots, però no per a satisfer la cobdícia humana.
 
Podria escriure aquí moltes de les seves expressions, però millor busqueu a Internet i escolteu l'entrevista sencera, "Val la pena". M'ha alegrat el dia i m'ha esperançat, després de dies que només sentim parlar d'aldarulls, de violència, de poques ganes de diàleg i no cal dir del tema REI.
 
US DESITJO UN BON DIA
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada