Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 31 de maig del 2014

PARAULES  d'un BATEIG "2ª part del tema 19 de gener 2013 etiqueta Família"

Qui em segueix, sap que no tinc per costum parlar de religió, però aquests dos temes bé que ho son,  que cadascú en tregui les seves reflexions.

AVUI COMENÇO A FER CAMÍ AMB JESÚS   (dies de primeres comunions).

Abans de néixer, jo estava en un lloc que semblava el cel i vaig tenir una conversa amb Déu. Jo no sabia què em trobaria a la terra, tenia por, no entendria com parlen els humans, i Déu em va dir: No tinguis por, uns àngels tindran cura de tu, t'estimaran, t'ensenyaran a parlar, et cuidaran i t'ajuntaran les manetes per ensenyar-te a resar.
 
Jo li vaig dir, com es diuen els meus àngels i Déu em va respondre; tant se val el seu nom, tu els diràs "PARE I MARE". Així va ser,  fa uns anys que vaig néixer i avui et dic gràcies Jesús o Déu, el nom que vulguis, m'he sentit molt estimat-da i sóc feliç.

M'he anat fent gran i ha arribat l'hora de conèixer més coses de Jesús, els meus pares em van apuntar a "catequesis", aquí m'han explicat moltes coses, diu que tu vas venir a la terra ja fa 2014 anys,  que vas néixer en un lloc molt humil, envoltat de pastors  i gent senzilla,  de tot el que vas fer a la teva vida, de lo bona persona que eres i com ajudaves a tothom.
 
També ens han explicat que quan tenies 33 anys, un dia vas fer un sopar amb dotze dels teus millors amics, aquell dia vas beneir el pa i el vi i els vas dir que allò representava el teu cos i la teva sang i que sempre més quan la gent va a missa és com celebrar aquell sopar.

Així que una vegada conegudes aquestes coses de tu, ha arribat l'hora que jo també participi d'aquest sopar, i avui per primera vegada menjaré d'aquest PA del cel i pensaré que tu estàs amb MI, que sóc una nena-nen afortunat, que ja tinc un nou amic que m'ajudarà i m'ensenyarà el camí bo de la vida.

Jesús vull ser el teu amic-amiga, t'explicaré les meves coses, et demanaré que m'ajudis quan tingui algun problema. Et donaré les gràcies de tot el que fas per mi. Fes que et sàpiga escoltar, que sigui un bon nen-nena, que estimi molt als meus àngels, pare, mare, avis, familiars, també que aprengui a ajudar algú que més ho necessita i que no sigui gaire trapella.

Gràcies Jesús per voler ser el meu millor amic.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada