Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 25 de desembre del 2014

CARTA D'UN AMIC

En l'etiqueta AMOR-ESTIMAR, el mes de desembre del 2012 pots trobar 8 temes relacionats amb el Nadal. Avui et faig un resum d'una carta, la vols llegir?

Benvolguts,

Avui de ben segur has fet un bon dinar, has fet cagar el tió, has rebut un munt de regals, però t'has recordat de mi?, ja saps que és el meu aniversari?. Has fet el pessebre?. En el Betlem hi sóc jo, m'has cantat nadales?. Any rere any torno a la terra, però molts humans m'ignoreu, si però que ho celebreu, és estrany, a mi no em regaleu res, vols saber tot el que et regalo jo?
 
Un matí nou cada dia "El primer regal", matinades fredes, boira, sol, aigua, rosada, neu, tot coses perquè la natura visqui, creixi i adorni els paisatges.
Els capvespres unes boniques postes de sol, a les nits, la lluna i les estrelles que adornen el firmament, ho contemples algun dia? Només vull que sigueu feliços.
 
M'agradaria parlar una mica amb tu, però els humans aneu tant atabalats: us ompleneu el cervell de nous coneixements, el cos d'esports per estar en forma, però res de tot això t'omple el cor d'AMOR i llavors com pots tenir temps per pensar en mi?.
 
Ja sé que tens molts amics, però tot i així de vegades et veig trist, també a mi els amics sovint m'abandonen, sé que és difícil viure a la terra, en tinc l'experiència, a mi poca gent em comprèn.
 
No et vull entretenir més, només dir-te que si vols ser el meu amic, jo em sentiré molt feliç, em pots parlar, t'escoltaré i el COR et donarà bons consells, serà el meu intermediari.
                                                             EL TEU AMIC JESÚS
 
 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada