Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 31 de gener de 2015

NO SER TU MATEIX, POT PERJUDICAR

Els dos enamorats, finalment creuen unes paraules. Encare que només es veuen cada matí a l'autobús, s'estimen. Amor a primera vista, segurament.

Ell, armant-se de valor, pensa com actuarà per a presentar-se a la seva estimada: "Faré veure que estic molt segur de mi mateix, això la impressionarà.. Encara que sigui un noi més aviat tímid, he de esforçar-me per amagar la meva timidesa. A les noies no els agraden els nois tímids".
 
Mentrestant, ella també planifica cadascun dels seus gestos: "Fingiré ser una noia tímida i submisa. Als nois els agraden les noies més aviat discretes. Encara que jo sóc molt extravertida, no em mostraré tal com sóc, perquè l'espantaria".
 
Quan baixen de l'autobús, els dos estan decebuts. Ell creia haver-se enamorat d'una noia divertida i decidida, tal com li agraden a ell, i en canvi li ha semblat una noia més aviat tímida. I ella, qui creia haver-se enamorat d'un noi tímid,  com a ella li agraden, s'ha trobat amb un noi decidit i una mica cregut.
 
HAUREM DE SEGUIR BUSCANT, PENSEN ELS DOS MENTRE S'ESFORCEN PER OBLIDAR-SE

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada