Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 23 d’octubre de 2015

VIOLÈNCIA VERBAL

Una vegada hi havia un nen que tenia molt mal geni.

El pare li va regalar una caixa de claus i li va dir: Cada vegada que perdis el control, claves un clau en aquesta reixa.

Al cap del dia ja n'havia clavat 37 i així cada dia.

Quan va aprendre a controlar la ràbia, cada dia n'havia de clavar menys, fins un dia que va dir al pare que ja sabia controlar-se.

Llavors el pare li va dir: Ara cada vegada que vegis que et controles en vas traient un.
Feliç el nen, un dia va dir al pare que ja els havia tret tots.

Llavors el pare li diu MOLT BÉ, però mira els forats que has deixat a la reixa, ja mai més serà com abans.

Quan diem les coses amb ràbia deixem a les persones una cicatriu com aquesta.

Pots clavar un ganivet algú i llavors treure'l, però la ferida hi és. Igual són les ferides verbals també molt danyines.

Demostrem als amics, familiars... com els apreciem, amb ells riem, parlem, escoltem i sempre que puguem els obrim el cor i els diem: 

PERDONA SI EN ALGUN MOMENT HE DEIXAT UN FORAT A LA TEVA REIXA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada