Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 25 de desembre del 2015

SÓC INVISIBLE, però estic al teu costat

Pot ser un conte per adults per saber-lo transmetre als infants i joves.
 
Sóc el cap de personal d'una gran empresa. Tinc una escola d'àngels i la meva missió és enviar-los a la terra per fer costat a tots els humans, el meu nom és "L'ÀNGEL DE LA GUARDA", de ben segur n'heu sentit parlar veritat?

Els humans viviu molt atabalats, si dediquéssiu uns minuts cada dia a pensar en com ha anat el dia, en les coses positives i les negatives, segurament trobaríeu moments que heu sortit d'algún entrebanc i no sabeu ni com ni perquè. Podeu estar segurs que allà hi ha intervingut un dels meus treballadors.
 
Feu-ne la prova, confieu en el vostre àngel i expliqueu-ho als menuts, ni ells ni vosaltres  sentireu mai la seva veu, però SI per mitjà de la veu del COR, de vegades us deixem algun missatge al contestador i no l'escolteu o no en feu cas.
 
Bé, me'n torno al meu despatx, allà hi tinc molta feina. Us puc dir que a la meva empresa no hi ha cap ERO, no sobren treballadors, al contrari encara me'n falten.
 
I ensenyeu als nens i nenes aquesta petita oració:  ÀNGEL DE LA GUARDA DOLÇA COMPANYIA, NO EM DEIXEU MAI SOLA DE NIT NI DE DIA.
 
Penseu en moments especials de les vostres vides, com s'han solucionat.
Fins i tot podeu mirar el programa de TV3 d'aquella "JOSEFIN", és un àngel.
Com ella us podeu trobar amb personatges que us poden ajudar, si més no a PENSAR.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada