Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 25 de desembre del 2015

UN ANY MÉS TORNA EL NADAL

Dies de l'any que tots ens adrecem als altres per mitjà de felicitacions, de correus, algunes trucades, però en general missatges curts que el vent se'ls emporta:  com "BONES FESTES, BONS DESITJOS PEL NOU ANY, PAU I AMOR... boniques paraules, però...
 
Què esta passant al món?  Aquest nadó que avui a nascut, quan vegi els telediaris es deprimirà, si que algunes imatges de generositat, d'estimació, però... més que res, guerres, desplaçats, camps de refugiats,  infants que el mar engoleix, corrupció, poca entesa entre partits polítics, uns que s'insulten als altres, sembla que tots hem perdut el nord, que tot ho fem malament, bé que deuen haver-hi coses positives veritat? 
 
Desconectem una estona i centrem-nos en aquests pensaments, ens fem una entrevista personal i pensem en aquestes frases de MAHATMA GANDHI:
 
NO POTS DONAR LA MÀ AMB EL PUNY TANCAT.
TENIM MASSES HOMES DE CIÈNCIA I POCS HOMES DE DÉU.
VIU SENZILLAMENT PERQUÈ ELS ALTRES SENZILLAMENT PUGUIN VIURE.
 
Tot seguit entraré uns temes més i podràs seguir fent-te l'entrevista.
 
QUE SIGUIS MOLT FELIÇ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada