Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 18 de maig del 2016

LECTORS, SEGUIDORS, COM ESCOLLIU ELS TEMES?

Un dia de tant en tant m'agrada donar una ullada al meu bloc i els temes que hi tinc per veure quin són els que més escolliu els lectors. Com és de suposar els que primer us surten al obrir el bloc, però i llavors...
 
He observat en les diferents etiquetes que n'hi ha alguns amb molt nombre de lectors i en canvi d'altres que no es mou el nº de visites, quan molts són ben interessants.
 
Per exemple m'ha sorprès  el poc interès per les etiquetes INJUSTÍCIES, SOLIDARITAT, PAU I JUSTÍCIA, és curiós que són temes que no interessen gaire. Feia més d'un any que no hi havia donat ullada i sorpresa, gairebé cap a mogut el nombre de visitants, en canvi SI força moviment en AUTO ESTIMA, FELICITAT, FAMÍLIA...No massa en els més de 60 temes de COM SÓC?.
 
Darrerament escric poc, són més de 300 els que hi ha entre totes les etiquetes. Tot seguit us en escriuré un de la darrera activitat que en què estic treballant (sempre com a voluntària) i l'entraré en l'etiqueta Varis, una vegada allà podeu donar una ullada a alguns d'altres.
 
MOLTES GRÀCIES pel vostre acompanyament, de no ser per vosaltres no valdria la pena escriure.  MARIA
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada