Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 18 de maig del 2016

VIC, CAPITAL DE LA CULTURA

Enguany Vic ha estat nombrada Capital de la Cultura i per aquest motiu, una servidora que està dins l'Associació de Veïns Vic Nord, està participant amb dues activitats, vegem:

PRIMERA: Vam organitzar una exposició de fotos antigues del barri, molt agraïts als 750 visitants que ens van venir a veure. El barri Vic Nord té una gran part molt nova, va ser durant molts anys en part gairebé a les afores del centre de la ciutat, avui és una zona molt important, hi tenim des de la RENFE, estació de bus, mossos d'esquadra, part de la universitat... fins el cementiri. Ho explico pels que no sou de Vic.

SEGONA: Des del primer d'abril fins el 2 de juliol tenim exposades dues maquetes gegants de la Catedral de Vic i de les muralles del segle XIV que envoltaven la ciutat, les dues són obra d'un vigatà JOAN SEGALÉS, expliquem aquesta part d'història de Vic més el goig de contemplar una obra d'art d'aquest gran maquetista (que ho fa per Joví), ell encara està treballant en actiu. 
 
SI SOU DE VIC o COMARCA, us convido a venir a visitar-ho, estem als baixos de l'edifici de Can Maurici Rda. Camprodon nº 1 de Vic els dijous i dissabtes a les 6 de la tarda.
 
I SI SOU D'ALTRES TERRES, podeu clicar a Facebook Associació de Veïns Vic Nord i trobareu un munt de fotografies i ho podreu conèixer.
 
MOLTES GRÀCIES   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada