Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 23 de juny del 2012

VACANCES  - COTXES

Ja ha arribat la calor, les platges, les vacances. Hem entrat en el temps més fort de trànsit de l'any. Els cotxes envairan autopistes, pobles i ciutats de mar i muntanya, tots o millor dit "tots els que encara poden" volem gaudir d'uns dies de descans, però també volem tornar a casa veritat?

Qui no ha tingut mai un ensurt a la carretera?. Qui porta el volant té a les mans una gran responsabilitat, dins el cotxe hi ha una família, un grup d'amics "unes vides". Sentim massa sovint xifres esgarrifoses de greus accidents i morts, ens hauria de servir d'alerta i seny per a una bona conducció, sense presses, amb serenitat, complint el codi de circulació i sobretot evitar les imprudències.

Les vacances haurien de ser dies de descans pel cos i de les obligacions que ens marquen durant l'any, oblidar el rellotge. Per contra molts conductors segueixen tenint por d'arribar tard i el peu del gas vol avançar ràpid quilòmetres i més quilòmetres.

És part d'un tema que vaig llegir fa temps "TU, EL COTXE I ELS TEUS". Tot i el temps no ha passat de moda, seguim igual, sempre amb tantes presses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada