Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 2 de setembre del 2012

31 d'AGOST: dia internacional de la SOLIDARITAT

Aquesta paraula vol dir: "Sentir com a cosa pròpia el sofriment del germà".

Fins fa poc l'aplicàvem molt al Tercer Món, avui ja és necessària a casa nostra.

Al llarg d'aquest bloc he entrat 17 escrits relacionats amb GENEROSITAT-SOLIDARITAT, no en cal fer ara una dissertació del tema, si en llegim algun d'ells trobarem tantes i tantes maneres que podem ajudar.
 
La SOLIDARITAT, mai ha de ser una cosa imposada, ha de ser un acte fet amb el cor. Massa hem sentit a parlar de la SOLIDARITAT de Catalunya, amb la resta d'Espanya i que no som per a ells un BANC D'ALIMENTS o unes CÀRITAS, sinó fins i tot per algunes obres que no han servit per a res. Aquesta és IMPOSADA, NO VALORADA I A MÉS CRITICATS.
 
Això no vol dir que cada acció que fem hagi d'anar acompanyada de la paraula "Gràcies", però si que el què fem sigui d'una ajuda de primeres necessitats. Llavors és una doble satisfacció, la personal i la de la persona a que va destinada.
 
No tornaran els temps de les vaques grasses, per tant haurem d'aprendre a COMPARTIR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada