Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 30 d’agost del 2012

RESUM D'UN CONTE DE: QUADERNS DE CRISTIANISME I JUSTÍCIA"

Prop del moll hi ha un home que passa gana. La Raquel i jo hem decidit d'acostar-nos a ell i donar-li una mica de menjar. L'anem a veure sovint, ell ens ho agraeix, les seves galtes comencen a tornar el color, avui l'hem convidat a sopar amb la família.

Hem decidit comprar-li una canya de pescar, diuen que el riu és ple de peixos, així poc a poc sabrà proveir-se ell mateix i potser fins i tot en podrà treure alguns dinerons amb la venda del peix sobrant.

Comencen els problemes, no li ha servit de res aprendre a pescar per prescindir de nosaltres. Necessita una llicència i més papers, els permisos són cars i no els pot pagar. A més l'explotació del riu és exclusiva del municipi.

Més problemes, la policia el va enxampar pescant sense llicència i ara està detingut. La fiança o la multa no és gens barata, intentarem pagar-la-hi.

Al sortir de la presó i amb tots els papers en regla, tampoc li han servit de res, ara el riu està contaminat i els peixos es moren, no hi tornarà haver pesca fins a una colla d'anys.

L'home del moll tornar a passar gana.

REFLEXIÓ: Quants de problemes els deuen sorgir a molts dels que avui tenen problemes per sobreviure?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada