Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 13 d’agost del 2012

COM ENS PODEM AJUDAR ELS UNS ALS ALTRES

En una ciutat d'Àsia hi havia dos desgraciats, baldat un i cec l'altre i per colmo tots dos eren molt pobres. Pregaven al cel que acabés amb les seves vides, però els seus crits eren en va, no podien morir.

El paralític estès sobre una màrfega en plena Via pública, patia sense ser compadit. El cec, es trobava sense guia, sense poder-se sostenir, sense tenir tan sols un gos que li fes de guia i companyia.

Un dia ocorregué que el cec, amb tempteig arribà a una cantonada i es topà amb l'invàlid, sentí els seus crits i restà profundament commogut.

Jo tinc els meus mals li digué el cec i tu tens els teus. Unim-nos germà i seran menys terribles.

Ai! digué el baldat, ignores germà que jo no puc fer ni un sol pas i tu no hi veus gens. ¿De què ens servirà unir les nostres desgràcies?.

Escolta li digué el cec: entre tots dos tenim el que necessitem; jo tinc cames i tu ulls; jo et portaré sobre meu i tu seràs el meu guia. I així no necessitarem ningú per a moure'ns. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada