Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 29 de juny del 2013

QUINA MENA D'ESTRELLA SÓC JO?  TINC LLUM PRÒPIA?

Al crear el món van aparèixer el sol, la lluna, els planetes, les estrelles i cada un es va col·locar en un lloc concret. En un racó, hi va quedar una petita estrella que se sentia molt trista, no sabia quin era el seu lloc. A ella li hauria agradat córrer l'univers, fer alguna cosa important.
 
Es va queixar humilment, amb senzillesa i va tenir la seva recompensa: Se li va col·locar una cua lluminosa i va ser vista per uns pastors, uns reis... en fi, per tot el món. Des d'aquell moment en tots els arbres, pessebres, façanes d'edificis... cada NADAL brilla en record de la seva petita humilitat.
 
En la nostra vida tots tenim quelcom que podem il·luminar i ser capaços de donar llum als demés. Tu hauries volgut fer alguna cosa important i per contra et consideres una petita estrella? Pensa que en el cel hi ha molta contaminació produïda pels habitants de la terra, les estrelles petites ens costa  poder-les veure, però de ben segur fan grans esforços perquè brilli la seva llum.
 
AIXÍ DONCS SIGUEM PORTADORS DE LLUM, recorda que és millor fins i tot el petit ble d'una espelma que viure en la foscor i anar a les palpentes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada