Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 25 de març del 2014

LA INDIFERÈNCIA ASSECA ELS CORS

El gran problema de la vida no és ser ric o pobre, sinó la indiferència i la fredor del cor humà que no ens deixa veure les necessitats dels altres, no ens importen gens ni mica, no veiem més enllà de nosaltres mateixos.

Sovint necessitem una gran catàstrofe per assabentar-nos que hi ha gent amb perill. A qui li preocupa la FAM i la misèria "cròniques" del món?, que cada dia morin persones per manca d'aliments, de sanitat... Necessitem una cosa extraordinària per despertar la nostra solidaritat. 
 
Hi ha qui en silenci i sense fer soroll ben sovint fa petites aportacions, apadrinaments, ajudes a un veí avui que tenim al costat de casa, persones que els afecta la "crisi" el treball.
 
No esperem a col·laborar només en emergències que duren quatre dies i que sobretot fan molt de soroll en tots els mitjans i que no solucionen greus problemes, només són aspirines, però no curen els grans mals.
 
QUAN NO HI HA SENSIBILITAT, L'ÀNIMA S'ENDUREIX I EL COR S'ASSECA.
 
MANTINGUEM ACTIVA LA NOSTRA SOLIDARITAT.
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada