Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 12 de març de 2014

PRIORITAT  "LA CREATIVITAT"

Avui 12 de març en l'entrevista dels matins de TV3 Lídia Herédia amb el professor Xavier Sala Martin ha estat molt interessant, no us el perdeu, busqueu-lo per Internet.

Una servidora és negada en temes econòmics d'alt nivell, no en economia familiar que la tinc ben controlada. M'agrada escoltar debats, però en general em perdo, com a moltes persones ens fa falta que les explicacions siguin planeres i entenedores.

Us recomano que seguiu tots i cada moment de l'entrevista, el que fa referència a l'anunciat i segons les preguntes de la Lídia, el professor ha comparat la "Revolució Industrial", i com ho van patir els artesans d'aquells temps amb  la nova maquinària, però poc a poc es va anar superant.

Ara estem en aquest mateix punt però de la "Revolució tecnològica" i els sistemes d'ensenyament als nostres estudiants  encara viu en el passat, el que cal en aquests moments per sobrepassar els nous sistemes, és educar per "la creativitat", això encara està a les mans dels humans, i estem perdent unes generacions.

Això només és una pinzellada de tota l'entrevista, val la pena.

NO US EL PERDEU

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada