Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimarts, 25 de març del 2014

SAPS EL QUE NECESSITES?

El dubte llisca sobre nosaltres, la publicitat i les modes es conjuren per crear-nos necessitats supèrflues, malauradament carreguem  amb quantitat de coses inútils.
 
Quan el que més necessitem és tendresa, n'obstant ens amaguem darrera una màscara de duresa. Els petons i les abraçades són la millor medicina per prendre diàriament.
 
Tenim necessitat de sinceritat amb nosaltres mateixos i ens entestem en anastasiar-nos les ferides més fondes buscant remeis...
 
Tenim necessitat de models d'exemple i anem darrera de qualsevol eslògan envernissat de modernitat.
 
Tenim necessitat d'omplir  buits dins nostre i ens alimentem i omplim la boca amb frases fetes, ens falten espais d'espiritualitat i reflexió.
 
Tenim necessitat d'escoltar i continuem parlant i parlant... Tenim necessitat de llibertat, però ens fem amics de cadenes que ens esclavitzen.
 
Només empaitem el triomf, la popularitat, els afalacs i els resultats immediats en tot. Tenim necessitat de veritats sinceres, no de xerrameques que no treuen cap a res.
 
TENIM NECESSITAT D'ESTIMAR  I  DEIXAR-NOS ESTIMAR. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada