Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 15 de setembre del 2013

LES SET DIFERÈNCIES EN UNES IMATGES DEL PAPA FRANCESC

He rebut un power point on detalla amb imatges aquestes diferències, no ho sé passar al meu bloc, però us les explicaré, són molt significatives:

  1. Ha canviat el tron d'or per un silló de fusta, més apropiat per al fill d'un fuster.
    2.  No porta l'estola vermellla brodada en or i hereva de l'imperi romà.

    3.  Porta les mateixes sabates negres i gastades, no les clàsiques vermelles.

    4.  Porta la mateixa creu de metall, no la de rubíes i diamants.

    5.  L'anell és de plata, no d'or.

    6.  Sota la sotana porta els mateixos pantalons negres de sempre, per recordar que és  
         un capellà més.

    7.  S'ha fet treure la catifa vermella de sota el tron, no l'interessa la fama i
         aplaudiments.

TANT DE BO, Tothom en prengués nota, des de tots els poders eclesiàstics, reials, polítics i fins i tot caps d'empresses, cadascú amb el seu càrrec, en senyal de més humilitat, a fi de comptes cada un d'ells, no pot fer res sense el suport de la resta de la humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada