Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 9 de maig del 2012

6ª part de la meva AUTOBIOGRAFIA

A primers de febrer vaig obrir aquest bloc, era una idea que em rondava pel cap des de feia temps, qui ha llegit la meva presentació haurà vist que el nom que li he donat "RECULL DE REFLEXIONS", és exactament el que pretenia, obrir un espai on la gent que li pugues interessar hi trobés temes per pensar. N'he observat d'altres, no sóc sola, a Internet trobes de tot i molt, però potser tenen d'altres seguidors o els mateixos, sempre és bo pessigar una mica d'aquí i una mica d'allà, i si a algú l'ha ajudat a millorar quelcom, ben vingut sigui.

Avui 9 de maig del 2012, més o menys fa tres mesos del meu inici, després d'introduir en el bloc un escrit cada dia, he arribat al tema "100" i crec que és un bon moment per fer un descans. Seguiré més endavant. Ara en podeu cercar algun que encara no heu tingut temps de llegir o bé rellegir-ne algun que us ha cridat més l'atenció.

Fins avui he tingut més de 900 visites estic molt contenta, però si puc ser sincera, us diré que m'hauria agradat tenir més comentaris (positius o negatius) tant se val, però poder conèixer o debatre més opinions, doncs han estat pocs el que he rebut. Moltes gràcies.

                                                                                     MARIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada