Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 12 de maig del 2013

MÉS PARAULES PER ALS AVIS  (segon tema)

En aquest segon tema farem unes comparances dels diferents cicles de la vida amb les estacions de l'any, veureu que tenen molt en comú:

PRIMAVERA: INFANTESA - ADOLESCÈNCIA : Despertar de la vida, innocència, ganes de jugar, alegria, petites flors que es convertiran en poncelles i adornaran els jardins de la vida, regar-les sovint i una gran necessitat de sentir-se estimades.
L'adolescència despertar d'una nova vida, estudis, preparar-se per un futur, arrancar algunes herbes lletges del seu entorn (males companyies), també necessitat de sentir-se estimats. Quantes persones arriben a delinquir per manca d'amor aquestes primeres etapes de la vida.
 
ESTIU: JOVE - ADULT: La naturalesa en plena forma, també els humans. Època forta, moments de gran activitat de treball, de formació, de política i societat... Etapa de les realitzacions i com no de formar una família, ser pare o mare. Igual com en tot temps gran necessitat de sentir-se estimat, ara però ja, dels pares, la parella, els fills...
 
TARDOR:  MADURESA - JOVENTUT DE LA VELLESA:  Bonica etapa, la naturalesa amb uns colors meravellosos, per nosaltres moments de reflexionar sobre la feina feta i la que encara podem fer, no ens podem aturar, ens necessiten i ens estimen, etapa de maduresa, d'experiència, "MESTRES DE VIDA".
 
HIVERN:  proper a la fi de la vida: darrera estació, els arbres sense fulles, vidres entelats pel fred, la natura més grisenca, muntanyes nevades, la natura descansa. Igual la gent gran que ja ha complert la seva missió a la vida (besavis). Cabells de plata com la neu, algunes arrugues, en són les persones ja molt viscudes en anys, d'ulls brillants i somriure dolç. Estació encara amb més necessitat de sentir-se estimat.
 
L'AMOR MOU EL MÓN, EL DIA QUE MORI L'AMOR, LA VIDA I LES PERSONES DESAPAREIXERAN.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada