Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 12 de maig del 2013

UNES PARAULES PER ALS AVIS  (primer tema)

Com deia en l'anunciat del mes de maig, aquest mes en molts llocs celebren la festa de la gent gran, per això també dedicarem  unes paraules als avis i potser als besavis si en tenim.
 
La majoria d'avis no són vells encara, no són GENT GRAN, en podríem dir: "La joventut de la vellesa". A les escoles hi ha mestres de mates, de llengua, d'esports... Els avis sou "MESTRES DE VIDA", sou portadors d'història, d'experiències, de tradicions i sobre tot d'estimació.
 
Hauríem de donar-vos més sovint les gràcies de tot el que heu fet al llarg de la vida. Els anys treballats a fi de que els pares d'avui tinguessin un futur, un lloc a la societat, igual com ara ells ho fan per als seus fills. Les hores dedicades a canviar bolquers, els cangurs que heu i esteu fent per als nostres infants, els regals, els consells...
 
Ja sabeu que us estimem, però poques vegades us ho diem, per això avui AVIS, IAIES, moltes gràcies per tot i US ESTIMEM MOLT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada