Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 1 de maig del 2013

ENCETEM EL MES DE MAIG

Quin gust, obro la finestra i un cel net i clar m'ensenya un sol radiant. És que portem quatre nits i quatre dies amb pluges intermitents, cel gris i tapat, això és primavera.
Gràcies però mare natura per l'aigua que ens has donat, tenim els pantans gairebé plens, reserves per aquest estiu.
 
PETIT POEMA DEL MES: Saltironen els ocells en els prats i al boscatge i el seu xiuxiueig gentil ressona en mig del brancatge. El sol fecunda la terra i fa que creixi el forment i a les nits molts animals surten dels seus caus en busca d'algun aliment.
  • Malauradament encetem el mes amb una diada trista "El dia del treball", Espanya tenim més de sis milions de parats, no és dia per celebracions, sinó per buscar solucions.
  • Si cliqueu en l'etiqueta ´"família" trobareu temes dedicats al dia del pare o escola de pares. Bé doncs, el mes de maig segons la religió catòlica és dedicat a la Verge Maria com a mare, i la nostra societat de consum va aprofitar l'avinentesa per dedicar el primer diumenge a la festa de la "MARE", com és lògic perquè li fem un regal.
  • Jo en l'ensenyament de la meva matèria he aprofitat al llarg dels anys fer uns treballs perquè la mainada regalés a la mare. Tot seguit trobareu dos temes per aquest motiu.
  • També el mes de maig a moltes localitats fan festes "per a la gent gran". Així doncs, els meus alumnes igualment han fet quelcom per a ells, que ho podreu trobar a continuació dels de la mare. Sempre he buscat en fer les còpies escolars, trobar motius per treballar els valors. Espero que us agradin.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada