Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 29 d’octubre del 2012

EL VIATGE DE LA VIDA

Un pessic més del llibre "EL CAMÍ DE LA FELICITAT".  Imaginem la nostra vida com un carruatge amb quatre rodes, quan una d'elles es trenca hem de recular per adobar-la.
 
La 1ª.-  és la de les primeres necessitats: ALIMENTACIÓ I MALALTÍES.
La 2ª.-  és la de l'AMOR: estimar i sentir-se estimat.
La 3ª.- és la dels objectes terrenals, coses que ens ajuden a viure i es  modifiquen a mesura que caminem per la vida.
La 4ª.- és la de les realitats i creences religioses per damunt de les coses terrenals.
 
Si es trenquen les rodes de la salut i l'amor són difícils d'apadeçar.
 
Carreguem molt la de les coses que realment ens sembla que ens fan falta i que generalment són innecessàries. Tenim aquestes necessitats perquè la societat de consum ens empeny a comprar i cada vegada en volem més i més.
 
Totes aquelles coses que amuntaguem damunt el nostre carruatge si que poden ser divertides, però no les hem de prendre massa seriosament.
 
Massa sovint de la 4ª roda ens en preocupem poc i llavors el carruatge queda coix, li manca el contrapès prou necessari per un bon equilibri.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada