Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 17 d’octubre del 2012

GRANDESES - PETITESES

  • A la gent ens agrada viatjar, amb cotxes, trens, avions, visitar països exòtics, monuments i obres que ens desperten admiració, en algun moment parem a pensar que abans hi ha hagut unes persones que han fet les construccions, els cotxes, les vies, els avions, l'asfalt de les carreteres...
  • En una festa o celebració podem veure grans rams de flors de colors vius i alegres, cridaneres als nostres ulls, però sovint poc perfumades, un parell de dies i queden marcides. En canvi hi ha infinitat de flors senzilles, curatives, perfumades que no posem en cap aparador, però que ajuden a curar malalties, en fan perfums, adornen jardins i prats per les seves propietats i bellesa.
  • Els mitjans de comunicació sempre presenten triomfadors de l'esport, el cinema, la moda, polítics, sembla que sempre han de ser els primers en tot. Qualsevol treballador d'una fàbrica, qui porta les maletes, les senyores de la neteja, tots mereixen la nostra gratitud.
  • Tot a la vida ens empeny a ser admirats, protagonistes, importants, poques vegades es parla de les persones senzilles, humils, no són imatges per envejar. Amb els ulls podem gaudir de moltes coses, però no oblidem que la vida la formem TOTS i que no hi hauria grans coses, sense les petites engrunetes que ho fan possible.
        LES GRANS COSES SÓN FETES DE PETITES COSES.  
 
 
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada