Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 31 d’octubre del 2012

HURACÀ DELS ESTATS UNITS

M'agrada observar quines visites tinc al meu bloc i sovint hi ha entrades dels Estats Units. No tinc idea si sou persones catalanes vivint allà, o és que el bloc ja el trobeu en anglès, sigui el que sigui "moltes gràcies" per seguir els meus escrits.

Potser algun de vosaltres heu estat afectats per aquest huracà, desitjo que els danys hagin estat el mínims possibles, quan ens ensenyen les imatges per la TV penso que ha de ser una impotència, la naturalesa en moments així deu semblar que perd el nord.

Desitjo que quan abans millor pugueu tornar a la normalitat i tot quedi en el record d'unes hores d'angoixa amb el mínim de desperfectes.   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada