Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 6 d’octubre del 2012

HOMENATGE A LA VELLESA

Una dada més, el primer d'octubre "dia internacional de les persones d'edat", o com d'altres en diuen de la Gent Gran o de la Vellesa. Quin és el llistó que marca l'edat, com es mesura?
 
Segons el món laboral són els 65 quan una persona deixa el treball, aquesta edat és ja considerada un d'aquests anunciats? JO, que en fa tres que ja he superat aquest llistó li he donat un nom "JOVENTUT DE LA VELLESA", perquè?, doncs per què molta gent a aquesta edat està en plena forma, potser no del tot física, però si amb moltes inquietuds i vàlida per a molts treballs, si més no en el món del VOLUNTARIAT.
 
Sigui quin sigui el treball fet durant aquest llarg viatge de 65 anys li ha donat una experiència laboral i humana que la podem etiquetar de "MESTRE DE VIDA", pot haver estat metge, advocat, llauner, paleta, administratiu... entre tots hem tirat endavant uns anys d'història del nostre país.
 
FELICITATS A TOTS ELS QUE JA HI HEM ARRIBAT no ens apalanquem, queda molta feina per fer. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada