Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 21 de març del 2013

19 DE MARÇ DIA DEL PARE

He estat en contacte amb mainada després d'aquest dia i els he fet preguntes.
 
En general respostes fredes, la majoria li han comprat un regal "consumisme", pocs han estat els que han aprofundit en el què és l'ofici de pare, en l'afecte, la tendresa, aquelles paraules que jo sempre trobo a faltar:  "pare.. mare... t'estimo".
 
Els mitjans sobretot la TV ens recorden que hem de fer regals, sigui el dia del pare o de la mare, o dels enamorats...però no parlen de petons i abraçades, de caliu humà i familiar. Estem educant uns infants per al consum i ens oblidem de fer-ne persones humanes.
 
Si entreu en l'etiqueta "Família", en aquesta diada de l'any passat el mes de març i també el juliol en "escola de pares", trobareu alguns temes que avui no cal repetir, però que serien bons de comentar en l'entorn familiar i podreu acabar abraçant-vos, és el millor regal que ens podem fer.
 
Pares, felicitats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada