Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 23 de març del 2013

MISSATGES ANTICS PER RECORDAR

M'agrada fer reflexions seguint el dia a dia, el que no faré és repetir els que vaig anotar l'any passat, si però recordar-vos que segons les etiquetes es poden trobar, ja que d'entrada generalment us surten els darrers impresos i queden en l'oblit els més de dos cents temes que poc a poc he anat escrivint.
 
Així que el mes de març del 2012 en l'etiqueta VARIS trobareu la lletra de la sardana dedicada al nostre  MERCAT DEL RAM de Vic que enguany celebrem avui, també el del dia mundial de l'aigua que s'escau cada any  el  22 de març i així dia a dia igual com ahir parlava del dia del pare, podreu anar rellegint dates especials amb els seus comentaris.
 
Vull agrair a tots els que dia a dia us aneu connectant a aquest bloc, petit espai de reflexió que faig amb molta il·lusió i amb ganes de fer arribar missatges en els diferents apartats segons les etiquetes.
 
Seria molt trist que ningú em seguis. Podeu veure que en un any ja he arribat a les més de 2.600 visites. 
 
Moltes gràcies  MARIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada