Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 7 de març del 2013

VIOLÈNCIA ENGENDRA VIOLÈNCIA

Què ens està passant? Perquè les persones reaccionen violentament per coses insignificants?.  Vull exposar un fet que va passar diumenge a les pistes d'esquí de Núria.
 
En una de les llargues cues d'espera per a tot, perquè hi havia molta gent, tot d'una un noi impacient va voler passar al davant d'uns altres per pujar a una cabina d'ascens a...
 
El senyor que estava esperant li va dir unes paraules com tots hauríem fet de manera molt normal. Reacció el noi que havia avançat, es gira i li dóna un cop de punt al senyor, lamentable, però és que l'altra si va tornar, i ja la vam tenir organitzada.
 
Bé doncs, en una empenta tiren per terra la meva néta, amb una ferida al front a més de l'ensurt i el mal exemple d'unes persones violentes envoltades de mainada, fins i tot els fills d'un dels dos boxejadors.
 
Repeteixo, que ens està passant?
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada