Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 25 de març del 2013

QUIN ÉS EL CLAU QUE NO HAS POGUT TREURE?

Una vegada un home estava pensant com treure un clau d'un tauló gros de fusta, no tenia estenalles, només tenia un martell i altres claus.

Passà força temps intentant de veure la manera de treure'l i, quan ja s'anava a rendir, se li ocorregué una idea:  Agafà un altre clau i el posà sobre la punta que volia treure, pica fort amb el martell  i, d'aquesta manera, el primer clau va sortir per la part oposada de la fusta.
 
Hi ha diferents claus en el nostre dia a dia que podem fer servir per treure els primers que són els que ens fan mal:
 
La rancúnia amb el perdó
L'odi amb l'amor
La tristesa amb l'alegria
La inseguretat amb la confiança
l'ira amb la Pau
l'auto estima amb l'acceptació.
 
NO IMPORTA EL QUE SIGUI, SÀPIGUES QUE TU NO TENS PERQUÈ TENIR-LO CLAVAT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada