Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 11 de novembre del 2012

ENS FA FALTA UN BON ANTIBIÒTIC

El món està malalt, la pau és petitona i feble, està cansada de calmants, fan falta investigadors, la malaltía és greu,  sempre hi ha hagut guerres, una vegada van venir uns metges, els va semblar que la podien curar i li van receptar bombes, bales, míssils... però la pau cada dia està més malalta.

Van arribar d'altres metges i van dir: res de tot això, el que necessita són injeccions de generositat, pastilles de justícia, abraçades d'amistat, vitamines de solidaritat... i poc a poc es va anar recuperant i fent-se forta, però cau i torna a recaure. 

Si amics, la PAU s'aconsegueix amb justícia, no n'hi pot haver mentre tinguem desavinences familiars, de ciutat, de país, entre governs i pobles, en les relacions entre governants...
 
Mentre no posem en pràctica la justícia, les irregularitats, la corrupció no podrem parlar de PAU. Això és el que ens està passant AVUI A CASA NOSTRA. La majoria de problemes són culpa de les injustícies i les mentides i així arribarem a posar més malalt el nostre petit país.
 
Aquests polítics que aquests dies ens omplenen tots els mitjans, seran capaços d'arribar a trobar l'antibiòtic que ens convé, o bé amb els seus discursos (que no sabem a quin creure), provocaran que la PAU de CATALUNYA hagi d'anar a la  UCI.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada