Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 17 de novembre del 2012

JA ET CONEIXES ?

Amb aquest ja en són 30 els temes que he introduït en aquest bloc amb l'etiqueta "COM SÓC". El dia 16 el calendari ens diu que és el dia de la TOLERÀNCIA, hi fem una ullada?

Pot ser com un joc de periodisme, una entrevista personal, obrir el calaix del nostre JO fins el fons i descobrir les nostres qualitats i defectes i en que podem millorar.

De vegades pensem que ser TOLERANT és l'actitud del feble, el pacient, el tímid, el resignat. No ens equivoquem, pot significar "suportar, tenir paciència, no irritar-nos", però també acceptar als altres i respectar la diversitat, tema molt d'avui.

ÉS TOLERANT:
  • El que no ataca els que pensen d'una manera diferent
  • El que està convençut que en la varietat està el gust
  • El que creu que tots tenim qualitats i defectes
  • El qui vol comprendre als altres, tot i pensar que s'equivoquen
ÉS INTOLERANT
  • Qui creu que sempre té la raó
  • Qui creu que la seva raça és superior
  • Qui vol que tothom pensi igual que ell
  • El que no vol escoltar
Tots portem un sarró penjat a l'espatlla, com unes alforges. La part del davant hi ha els defectes dels altres, de manera que la part de l'esquena hi ha els nostres, d'aquí ve que sempre veiem abans els defectes dels altres.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada