Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 5 de novembre del 2012

BUSCANT LA PAU

Es va fer un concurs de pintures buscant en quina es pogués captar millor la pau. De les dues que van quedar finalistes se'n havia d'escollir només una.

La primera era un paisatge molt tranquil, hi havia un llac com un mirall perfecte on es reflectien unes plàcides muntanyes, sobre aquestes un cel molt blau amb uns petits núvols blancs. Gairebé tothom va pensar que aquell reflectia aquesta Pau perfecta.
 
La segona pintura també tenia muntanyes, però eren escabroses, un cel més amenaçant amb llamps i trons, un salt d'aigua escumós, era bonic però no semblava gens pacífic.
 
Observant més atentament es veia rera la cascada violenta  un delicat arbust enmig de les roques on queia l'aigua, en una branca hi havia dibuixat un niu i un ocellet molt tranquil.
 
Quin va guanyar dels dos quadres?  Doncs, el segon i sabeu perquè?
 
Perquè la pau no significa estar en un lloc sense soroll, sense problemes, sense dolor. Pau significa que, tot i estar enmig de totes aquestes coses, hem de mantenir la Pau dins el nostre cor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada