Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 9 de novembre del 2012

REALMENT ENS CALEN ETIQUETES PER VIURE?

M'ha arribat un power point que tinc necessitat de transmetre, tan de bo ho sabés fer amb imatges, val la pena, però no en sé més, sols us l'explico:

Un noi baixa del metro a Nova York vestint texans i samarreta, s'atura prop de l'entrada, treu un violí i comença a tocar amb entusiasme, (45 minuts), per la multitud que passa per allí va ser practicament ignorat.

Ningú sabia que el músic era JOSHUA BELL un dels millors violinistes del món, allà va executar músiques consagrades amb un ¨Stradivaris valorat en 3 milions de dòlars.

Dies abans havia tocat en el Symphony Hall de Bòston on les entrades costaven molts diners. Va fer això per obrir un debat sobre el valor, context i art. Tantes coses que passen a la vida i no els hi donem importància, no venen amb l'etiqueta del preu.
 
Serà que els nostres sentiments i l'apreciació de la bellesa són manipulats pel mercat i els mitjans de comunicació i valorem sols el que porta etiqueta?
 
Segueix amb molts de missatges i fotos precioses. Si algú el vol veure que em passi un comentàri i el seu correu i de bon grat li passaré. Això ho sé fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada