Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 12 de novembre del 2012

REGALS QUE NO COSTEN DINERS

No ens cal esperar el sant o aniversari, poden fer regals cada dia com:

ESCOLTAR.- A tots ens agrada que ens escoltin, procura escoltar amb silenci, sense badallar o criticar.

AFECTE.- Ser generós en petites acccions, demostrar afecte a les persones que ens envolten, els petons i abraçades tenen resultats sorprenents.

SOMRIURE.- Els seus beneficis són impressionants.

UNA NOTA ESCRITA.- "Gràcies per ajudar-me", "El menjar era molt bo, gràcies" "Has fet una bona feina", detalls així poden fer que sigui un dia molt especial.

FAVORS.- Fes cada dia un favor a algú, només et cal estar atent, trobaràs mil ocasions, el que passa és que anem massa accelerats i no observem.

SOLEDAT.- Hi ha dies que un es troba molt sol, sigues sensible i fes aquest regal: als avis, a un malalt a casa o ingressat en una residència.

AGRAÏMENT.- Sobretot la paraula "gràcies o moltes gràcies", una cosa ben fàcil de dir i sovint poc practicada, fa sentir bé a la gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada