Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 3 de desembre del 2012

TEMES de NADAL  (2)    SI TU VOLS TOT L'ANY POT SER NADAL

Clar que pot ser-ho, si Nadal és Pau i alegria, fem que en el nostre viure de cada dia, hi hagi aquella espurna de goig, de felicitat, vegem diferents maneres d'aconseguir-ho:

SERÀS FELIÇ QUAN...eixuguis una llàgrima en els ulls del que plora.
Quan... t'esforcis per desterrar la violència i fer néixer la pau.
Quan... treballis per posar fi a les guerres i quan els homes enllacin les mans.
Quan... ajudis en la misèria amb la teva generositat.
Quan... oblidis una ofensa i sàpigues perdonar.
Quan... visitis a un malalt i el facis feliç.
Quan... acceptis totes les races i facis que visquem com germans.

CADA DIA POT SER NADAL A LA TERRA, PERQUÈ NADAL ÉS AMOR.

POEMA DE MIQUEL MARTÍ POL:

Cada Nadal és diferent, i aquest encara ho serà més si el converteixes en un esclat de llum i d'esperança. Fes que no sigui una proclama buida la pau que ens desitgem en aquests dies, tan mancada d'amor moltes vegades i lligada només a l'egoisme, i esforça't per sentir-te solidari no pas durant un temps, sinó per sempre. Uneix les teves mans a les dels altres i així no mancarà mai la tendresa.

MENTRE ELS NOSTRES CORS NO ESTIGUIN ABRANDATS D'AMOR,
MOLTS D'ALTRES MORIRAN DE FRED.

PERQUÈ LA HUMANITAT TÉ DUES MALALTIES:
2/3 PARTS PATEIXEN GANA i  1/3 PART EGOISME.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada