Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dijous, 6 de desembre del 2012

TEMES DE NADAL  (4)       S'ACOSTEN DIES DE REGALS

Què és un regal?  Un regal és quelcom que genera sentiments positius: alegria, sorpresa, felicitat... Tots aquests sentiments fan que per uns moments siguem més feliços, però sovint només per uns moments.
 
Nadal és una època que solem trobar-nos tota la família al voltant de la taula. Allà compartim experiències de l'any, anècdotes; ens adonem de com creixen els fills i també com fem anys els més grans, però hi ha una cosa en comú, sense pensar, ens fem un regal molt important: notem una sensació especial D'AMOR COMPARTIT.
 
És potser l'època de l'any que tots som més sensibles també a les necessitats dels altres; és un bon moment per inculcar sentiments de tolerància, respecte i solidaritat, ensenyem als infants a compartir aquest sentiment, a la vida no tot han de ser regals materials; podem fer regals d'afecte, amor i generositat a tots els familiars, amics i també als més desvalguts.
 
L'AMOR POT FINS I TOT TRAVESSAR FRONTERES,
PERQUÈ ESTIMAR ÉS COMPARTIR.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada