Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dilluns, 31 de desembre del 2012

ANY VELL  .  ANY NOU

L'any vell és com un vellet amb barba blanca cansat i amb un sac carregat a l'esquena, allà hi porta tot el bo i dolent que ha passat durant l'any. L'any nou és com veure un nen somrient triomfant, també amb un sac ple de bons propòsits de pau, amor i felicitat.
 
Tens davant un nou volum de la teva vida, 365 pàgines en blanc per escriure-hi una història única, inèdita, que ningú ha escrit mai, és la teva història. Què t'agradaria llegir el proper 31 de desembre? Pensa que, en bona part, el contingut, dependrà de tu mateix.
 
Així doncs procurem que al final del 2013 aquest sac estigui ple de bons sentiments, bons records i bones obres, de la teva actuació en depèn que el món sigui una mica millor.
 
Pensa que les coses importants, les de més valor estan fetes a base de desenes i milers de detalls, pacientment, minut a minut, hora rere hora, milions de gotes d'aigua s'ajunten per formar un oceà, milions i milions de lletres s'entrellacen per forma un gran llibre.
 
Una persona sola no arreglarà el món, però si cadascú hi aportem quelcom...
 
                                                                              BON ANY       Maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada