Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 23 de febrer de 2013

ESTIMAR LA NATURA

Els últims anys han sorgit grans moviments mundials amb la finalitat de preservar i protegir la naturalesa. Recordo que les  primeres activitats de Greenpeace "Grimpis" per la gent en general eren quatre ximples, ningú n'hauria donat cinc cèntims.  
 
Avui felicitem a totes aquelles persones que han cregut que l'ésser humà sense la naturalesa està acabat. Són molts els qui han fet de la seva vida una causa per salvar la humanitat de la seva destrucció, perquè puguem mirar el cel sense veure'l ple de fum i contaminació.
 
Hem d'aprendre a estimar la natura com a nosaltres mateixos. La natura forma part de la nostra vida, hem de ser els grans defensors del món que se'ns ha donat com a habitatge per viure.
 
Tinguem-ne cura i aprenguem a protegir-la a través de petits detalls: medi ambient, ecologia, contaminació, boscos, energia nuclear, transgènics, clima, oceans... i no oblidem seleccionar les deixalles. 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada