Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dissabte, 23 de febrer de 2013

HISTÒRIA D'UN LLAPIS

Un nen mirava com l'avi escrivia una carta. Què escrius avi?, li va preguntar el noi.
Estic escrivint una història sobre tu, però tanmateix més important que les paraules és el llapis que estic fent servir. M'agradaria que tu fossis com ell quan creixis.
 
El nét és va mirar el llapis intrigat, no hi va veure res d'especial i va preguntar que tenia de particular aquell llapis. - L'avi li va respondre: Saps aquest llapis té cinc qualitats:
 
PRIMERA.- No oblidis mai que hi ha una mà que guia els seus passos i sempre el conduirà en direcció de la seva voluntat.
 
SEGONA.- de tant en tant has de fer servir la maquineta de fer punta, això fa que el llapis pateixi una mica, per tant has de ser capaç de suportar alguns dolors, que de ben segur et faran millor persona.
 
TERCERA.- Sovint hauràs de fer servir una goma per esborrar allò que està malament, corregir una cosa no és dolent, sinó que és important per seguir el camí de la justícia.
 
QUARTA.- El que és realment important no és la fusta ni la seva forma exterior, sinó el grafit que hi ha dins, per tant mira sempre de mantenir ferm el teu interior.
 
CINQUENA.- Ell sempre deixa una marca amb les lletres que escriu. De la mateixa manera has de saber que tot el que facis en la vida deixarà traces, per això cal ser conscient de cada acció.
 
CURIOSITAT: Saps que els llapis aproximadament tenen 250 anys de vida? 

Cap comentari:

Publica un comentari