Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

divendres, 1 de febrer de 2013

PRIMERS DIES DE FEBRER

Fa just un any, aquests dies va passar per les nostres contrades un fred siberià, les temperatures sota zero van oscil·lar entre els 7-8-9-10 i 11º, com bé diu aquella dita del dia 2 de febrer "LA CANDELERA":
 
SI LA CANDELERA PLORA (plou), l'hivern és fora, SI LA CANDELERA RIU (fa sol), l'hivern és viu. Però, tant si plora com si deixa de plorar, la meitat de l'hivern encara està per passar.
 
Quin hivern més ric per aquest any, les muntanyes amb uns gruixos de neu, que són gran reserva d'aigües per l'estiu, llàstima de les fortes ventades que ha fet i sembla que tornarà a fer i que algunes d'elles escombren la neu dels cims més alts, massa aviat.
 
La gent sovint ens queixem, que si fa massa fred... Sense un bon hivern, no hi hauria prou saó per rebrotar les flors a la primavera, ni prou aigua per satisfer les nostres necessitats de l'estiu i després del rebrot de tota la natura, no podríem gaudir d'aquelles tardors tant boniques, amb els seus colors grocs, daurats, vermells...
 
GRÀCIES MARE NATURA, per tot el que ens dónes.
I MOLT ESPECIALMENT A AQUESTA PART DE LA NOSTRA TERRA, que no pateix de greus problemes en aquest aspecte, no com d'altres amb inundacions, terratrèmols, tsunamis, huracans...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada