Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

dimecres, 10 d’abril del 2013

BANCS D'ALIMENTS  -  MENJADORS D'ACOLLIDA

Avui repassant papers del meu arxiu, m'ha vingut a les mans el tríptic d'un menjador d'acollida que tenim a la meva ciutat "EL TUPÍ". També en tenim un altre que és el de "CÀRITAS", entre els dos serveixen diàriament prop de 100 dinars, més quelcom que els donen per sopar i esmorzar.
 
Això sense comptar amb el munt de famílies que es beneficien del "BANC D'ALIMENTS" que també tenim a Vic. Quina tristesa, com hem arribat a tanta pobresa? Sort que hi ha molta gent generosa, sigui col·laborat de voluntaris en algun dels tres centres, també fent donatius.
 
Dues coses més de fa un temps, crec que hem estat pioners és: la recollida d'aliments amb data propera a caducar en Súpers i alguns grans establiments o empreses del ram de l'alimentació. També es fan recollides d'aliments a les portes dels Súpers. La gent al anar a comprar poden deixar el que vulguin per el rebost solidari del Banc d'aliments. És un acte molt participatiu, se'n recullen milers de quilos.
 
Vegem algunes frases al respecte:
 
LA MÀ QUE DÓNA SEMPRE ESTÀ MÉS ENLAIRE QUE LA QUE REP.
NO POTS DONAR LA MÀ AMB EL PUNY TANCAT.  Gandhi
VIVIM MÉS SENZILLAMENT PERQUÈ ELS ALTRES PUGUIN SENZILLAMENT VIURE. Gandhi 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada