Dades personals

La meva foto
Vic, Osona
Hola, benvinguts, Em dic Maria Gil, sóc una dona jubilada però amb moltes inquietuds i somnis encara per realitzar, d’aquesta etapa que ara em toca viure, jo en dic “la joventut de la vellesa”. Des de sempre els meus dits han estat enganxats a un teclat, primer de màquines d’escriure, sóc més coneguda com “la Maria de màquina”, puc dir que a milers de joves i no tant joves els he encomanat l’art de dominar un teclat, aquell aprenentatge que se’n diu MECANOGRAFIA. Aquest any es veu que m’he portat molt bé i els Reis de casa, “els meus fills” m’han regalat un ordinador nou i l’entrada a Internet, amb la condició que m’havien d’obrir “El meu bloc” a fi de poder transmetre una inquietud que ha estat sempre la meva assignatura pendent: i és per mitjà de temes amb continguts humans, solidaris... ajudar a despertar sentiments que de vegades tenim un xic adormits, així doncs , ara els treure del calaix i els podré compartir amb qui pugui estar-hi interessat.

diumenge, 21 d’abril del 2013

M'AGRADA CONÈIXER VIVÈNCIES DE NOIES D'ALTRES PARTS DEL MÓN

Siguin històries de veritat o novel.les extretes també de fets reals, de com viuen els infants que no han tingut la sort que hem tingut nosaltres. Llàstima que els nostres joves s'ho han trobat tot fet, no han de lluitar per a res, van sobrats i generalment desagraïts.
 
En aquests moments acabo la darrera pàgina de "RASTRES DE SÀNDALO" de l'Asha Miró i l'Anna Soler, una novel.la que creua tres continents. La vida de tres infants que van treballar de valent per sobreviure i acaben amb un final prou feliç, molt bonica.
 
Us puc recomanar també "EL ROSTRE ROBAT" de Latifa, ser noia de vint anys a Kabul.
 
També "VENUDA" de Patricia McCormick, una nena de 13 anys del Nepal venuda i forçada a la prostitució.
 
O bé "ME LLAMO NOYUD, tinc 10 anys i estic divorciada"  de Noyud Alí, nena yemení, casada a la força, abusada sexualment i maltractada, que va lluitar perquè un jutge l'escoltés.
 
"LA FLOR DEL DESIERTO" de Waris Dirie, de com va patir l'Ablació... 
 
Us en podria dir més, però aquests en són una mostra. És una manera de conèixer i descobrir com he dit la sort que tenim i que els nostres joves haurien de llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada